Waarom een sim only abonnement voor je iPhone?

Met een iPhone wil je natuurlijk mobiel internetten en bellen. Hiervoor dien je een simkaart aan te schaffen bij een provider. Hierbij heb je een aantal mogelijkheden. Zo kun je voor prepaid kiezen of een sim only abonnement afsluiten. Door een simkaart in je iPhone te plaatsen, kun je vervolgens internetten, bellen en sms’en. Lees hier waarom een sim only abonnement geschikt is voor je iPhone!

De beste sim only abonnementen zijn voordelig en snel

Eigenlijk de hoofdreden om voor een sim only abonnement te kiezen wanneer je een iPhone hebt: met de beste sim only abonnementen kom je voordelig uit en heb je snel internet. Hieronder wordt dat verder toegelicht.

Sim only is in de meeste gevallen voordeliger dan prepaid. Aangezien je een abonnement afsluit, kom je goedkoper uit. Dat betekent dat je vaak meer data, belminuten en sms’jes ontvangt voor een lage prijs! Hierdoor kiest men er vaak voor om een sim only af te sluiten.

Verder kun je met de beste sim only abonnementen snel internetten. Voor een goed toestel als een iPhone is dat natuurlijk van groot belang. Bovendien kun je nu zelfs al voor 5G kiezen wanneer je een sim only abonnement afsluit. 

Natuurlijk zijn er nog meer redenen om een sim only abonnement af te sluiten. Lees hieronder meer redenen.

Meer redenen om voor sim only te kiezen

Dat sim only abonnementen voordelig en snel zijn, is voor velen al een reden om een sim only voor hun iPhone af te sluiten. Er zijn echter nog voldoende andere voordelen. Hieronder zie je meer redenen om voor een sim only abonnement voor je iPhone te kiezen:

  • Je ontvangt geen BKR-registratie. Dit is wel het geval als je kiest voor een telefoonabonnement (waarbij je een nieuwe telefoon ontvangt bij het afsluiten van een abonnement). Dit heeft invloed op toekomstige leningen die je wilt afsluiten.
  • Met een sim only ben je flexibel, omdat je volledig zelf bepaalt hoe je je bundel samenstelt. Ben je een grootverbruiker op het gebied van internet, maar bel en sms je niet veel? Dan kun je een bundel samenstellen met veel GB’s en weinig belminuten en sms’jes. Of juist andersom. Dit is volledig aan jou. Een sim only abonnement is dus flexibel!
  • Doet jouw iPhone het nog goed? Dan is er eigenlijk niet echt een reden om een abonnement met nieuwe iPhone te kiezen. Je bespaart dus extra met sim only door je huidige iPhone, die nog gewoon prima werkt, te behouden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.