Zakelijk kies je voor bellen via het internet

 

Wanneer je zakelijk veel belt en een vaste werkplek hebt, is een Iphone niet altijd de beste oplossing om te bellen. Er zijn ook nog vele voordelen voor vaste telefonie voor een bedrijf, welke? Dat lees je in dit artikel.

Betrouwbaarder

Middels een vaste lijn heb je altijd ene kraakheldere verbinding. Je wordt niet gestoord door een slecht bereik. Bovendien hoef je een vaste lijn niet op te laden waardoor je niet met een lege batterij zit.

Even geen smartphone

We zitten al bijna 24/7 aan een telefoon verbonden. Het is daarom ook lekker om eens niet altijd op je smartphone te hoeven kijken. Je besteed tegenwoordig al zo veel tijd aan je smartphone, zonder is ook wel eens even lekker…

Professioneler

Als bedrijf wil je natuurlijk geen 06 nummer hebben en een wirwar aan verschillende mobiele nummers van al je collega’s. Dit kan voor klanten behoorlijk ingewikkeld uitpakken. Kies daarvoor van één vast en centraal telefoonnummer. Met meerdere lijnen kun je eenvoudig nummers doorschakelen of in de wachtrij zetten. Ook met VoiP, bellen over het internet, is dit eenvoudig in te regelen. Immers je wilt zo veel mogelijk automatiseringin je bedrijf zodat je zelf zo weinig mogelijk hoeft te doen.

Keuzemenu

Wanneer je met meerdere afdelingen werkt, is het gebruik van een keuzemenu aan te raden. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat wanneer de beller gaat voor optie 1, ze bij de administratie komen et cetra. Dit scheelt al een hoop buzz verkeer waarvoor je intern moet doorschakelen. Ook met VoIP, internettelefonie, is dit eenvoudig in te regelen.

Lees tip:  De populariteit van refurbished Apple

Nooit meer ‘in gesprek’

Vervelend! Wanneer je iemand belt is deze regelmatig ‘in gesprek’. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een wachtrij aan te houden. Via een mobiel is dit bijvoorbeeld niet mogelijk. Hij hoort dan een welkomstbericht met dat hij in de wacht staat. Wanneer er een toestel weer vrij komt, wordt deze automatisch doorgestuurd.

Vaste lage kosten

Voor ons als Nederlanders misschien wel de mooiste. Wanneer je veel belt kan een vaste lijn of VoIP veel besparen. Dit kan oplopen tot 30% voor nationale telefoontjes en tot 70% voor internationale telefoontjes. Tel uit je winst!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.