De refurbished iPhone 6S, de hoogste kwaliteit voor een kleine prijs

De refurbished iPhone 6S gaat verder waar de iPhone 6 gestopt is. Het doorontwikkelen van succesvolle hardware heeft ervoor gezorgd dat die 6S zelfs onder de gebruikers van Apple één van de favorieten is. Niet voor niets heeft deze telefoon alle records gebroken door in één weekend meer dan 13 miljoen exemplaren te verkopen. De talloze mensen die de iPhone 6 hebben aangeschaft hebben daar zeker geen spijt van gehad. Onder het karakteristieke strakke ontwerp van Apple zit een fantastische besturingssysteem die ondersteund wordt door razendsnelle hardware.

 

Apple staat voor kwalitatief hoogstaande producten

Apple is uiteraard een absoluut A-merk. Dat is aan alles te merken. Van het design tot de software tot de hoogwaardige materialen waarmee de producten vervaardigd zijn. Gebruikers van producten van Apple hoeven zich dan ook totaal geen zorgen te maken. Dat komt niet alleen zomaar door het product zelf, maar ook door de uitstekende garantie en service van Apple. Het bedrijf heeft zelf zoveel vertrouwen in hun producten dat ze met een gerust hart de meest uitgebreide garanties kunnen aanbieden. Met een iPhone ben je verzekerd van een product van stijl en klasse. De verkoopcijfers zeggen eigenlijk wel genoeg. Jaar in, jaar uit behoren de modellen van Apple tot de bestverkopende telefoons van de wereld. De iPhone 6S heeft zelfs het record verbroken voor meest verkochte telefoons in het openingsweekend. Maar liefst 13 miljoen telefoons gingen onmiddellijk na uitbrengen van de telefoon over de toonbank. Dat zijn nog nooit eerder vertoonde getallen in de telefoonindustrie. Bovendien staat dit record nog steeds.

Lees tip:  Tweedehands iPhone kopen? Let hier op

 

Refurbished producten, goed voor jezelf en goed voor de omgeving

Door het aanschaffen van een refurbished smartphone bespaar je jezelf behoorlijk wat geld. Je krijgt een kwalitatief hoogstaand product voor slechts een gedeelte van de prijs. In combinatie met 2 jaar garantie is dat natuurlijk fantastisch. Daarbovenop is het goed voor het milieu. Door het hergebruiken van materialen wordt het milieu gespaard. In de huidige tijd en de opwarming van de aarde is dat erg belangrijk. Met het kopen van een refurbished iPhone 6 bewijs je niet alleen jezelf een dienst, maar ook het milieu is er bij gebaat.

 

Voordelen van een refurbished iPhone 6s

De voordelen van het aanschaffen van een refurbished iPhone 6S zijn talrijk. Je bent er verzekerd van dat je een topproduct in huis haalt. De iPhone 6S is in september van 2015 uitgebracht en verre van gedateerd. Apple is bekend om zijn vooruitstrevende techniek en de iPhone 6S laat veel telefoons die dit jaar uitgebracht zijn qua prestaties achter zich. Een refurbished versie van deze telefoon is een stuk goedkoper dan een nieuwe. Alle refurbished telefoons bij Mobico zijn grondig geïnspecteerd en hersteld waar dat nodig was. De telefoon is niet van een nieuwe te onderscheiden. Het product is beschikbaar in verschillende kleuren, afhankelijk van de voorkeuren van de klant. Daarbovenop zit er in elke refurbished iPhone van Mobico een nieuwe batterij. Dit is uniek bij Mobico en de meeste aanbieders van refurbished smartphones doen dit niet. Zoals elke smartphone gebruiker weet gaat de batterijduur van telefoons snel achteruit. Mobico vindt het belangrijk dat elke klant tevreden is en lekker lang volop applicaties kan gebruiken zonder dat de telefoon om de haverklap opgeladen moet worden.

Lees tip:  Lagere kosten met een onbeperkt internet abonnement

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.