refurbished iphone

Refurbished iPhones zijn vaak voordelig

Vaak wordt het kopen van een refurbished iPhone 7 plus als negatief beschouwd, maar een refurbished toestel heeft vaak juist meer voordelen dan nadelen. In dit blog vertellen we je meer over de voordelen van het aanschaffen van een refurbished Iphone 7 plus.

De voordelen
Je wilt een Apple iPhone kopen en vindt de standaardprijs van de nieuwe iPhone 7 plus toch iets te duur. Zeker in dit geval kan het refurbished Apple product zeker wat voor jou zijn. Om te beginnen betaal je bij de aankoop van een Apple iPhone die refurbished is een stuk minder dan voor een nieuwe iPhone 7 plus in de winkel. De reden hiervan is namelijk dat deze iPhone al eens door iemand gekocht is, maar dat er iets niet goed was aan het toestel en dat deze om die reden terug is gestuurd naar Apple. Apple heeft de iPhone vervolgens gerepareerd en gecontroleerd, en na goedkeuring weer teruggestuurd voor verkoop. Dit betekend dus ook dat op de refurbished toestellen dezelfde garantie geldt als op een nieuwe iPhone in de winkel. Verder zit je bij een refurbished toestel niet vast aan abonnementen.

Refurbished beter dan tweedehands
De koop van een refurbished toestel is uiteraard in alle gevallen beter dan de koop van een tweedehands iPhone. Ten eerste dus omdat de refurbished iPhone technisch gecontroleerd is door de fabriek en op tientallen punten opnieuw goedgekeurd is. Daarnaast heeft een tweedehands toestel in veel gevallen duidelijke gebruikerssporen, waar een refurbished toestel meestal krasvrij en zo goed als nieuw is. Een ander niet te vergeten voordeel is dat bij een refurbished toestel ook de batterij vervangen is door de fabrikant.

Herkomst en retourneren
Een refurbished product is niet in alle gevallen gebruikt. Het is namelijk ook een mogelijkheid dat het toestel eerder als showmodel gebruikt werd in de winkel en nooit echt door een persoon gekocht is. Bij een refurbished product is overigens retourneren ook een mogelijkheid. In de meeste gevallen is dit binnen 30 dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.