De vooruitstrevende techniek in de Ultimaker S3

De voordelen van de Ultimaker S3 zijn voor veel gebruikers al goed duidelijk. Dat komt omdat deze printer goed te gebruiken is. Dit is door de fabrikant nog gemakkelijker gemaakt dan in eerdere modellen al het geval was. Alleen al de manier waarop deze printer verbonden is, maakt vel verschil. Het is onder andere heel gemakkelijk om in de cloud te werken. Dit wordt ook steeds belangrijker voor gebruikers. Terwijl verbindingen via wifi of LAN ook goed mogelijk zijn. Het is ook nog altijd zo dat werken met USB ook gewoon een optie is.

De toename van het gebruiksgemak
Het bedienen van de Ultimaker S3 is heel gemakkelijk gemaakt. Dit was een uitgangspunt bij het ontwerp van de printer. Daarmee kan het zich onderscheiden van andere modellen die op de markt te vinden zijn. Het is daardoor ook beter mogelijk om je als gebruiker echt op het printen te richten. Dat betekent dat je aan de details van het printen kunt werken. Dit maakt de uiteindelijke ontwerpen die eruit komen ook veel meer gedetailleerd. Het is daardoor zakelijk gezien ook veel aantrekkelijker om met de Ultimaker te werken. Dit is daarom die meest gekozen printer.

Controle door de printer zelf
De wijze waarop met de Ultimaker S3 te werken is, geeft jou als gebruiker veel vrijheid. Dat komt bijvoorbeeld door het sensorgebruik in de printer. Daarmee is het printproces in de gaten te houden. Zo kan je het dus veel gemakkelijker aan de printer zelf overlaten en hoef je zelf niet veel te doen. Er zijn ook allerlei innovaties gedaan die dit aantrekkelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan de opkomst van active leveling. Daarmee zijn de verschillende lagen beter op elkaar te hechten. Dit maakt de prints dus ook sterker. Het is een efficiënte techniek om te gebruiken.

Het belang voor het eindresultaat
Met de vele vernieuwingen in de Ultimaker S3 wordt een bepaald doel dichterbij gebracht. De printer gebruiken is de manier om te zorgen dat het eindresultaat zo goed als mogelijk wordt. Dit is dan ook terug te zien in alle verbeteringen die zijn doorgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan de manier waarop met filament aan de slag gegaan wordt. Het is met dank aan het goede flowsysteem ook beter mogelijk om controle te houden. Ook is het mogelijk om met sterkere materialen te werken in de printer. Dit maakt het gebruiken nog gemakkelijker. Dit zijn de grote voordelen.
Lees verder – Waarom een Ultimaker S3 printer kopen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.