iPhone 7 krijgt grotere accu 

iPhone-7

De nieuwe iPhone 7 zou worden voorzien van een grotere accu dan bij de huidige iPhone 6S het geval is. Het zal niet veel verschillen maar de iets grotere accu kan wel zorgen voor merkbare verbetering. Het Twitter-account van Steve Hemmerstoffer, OnLeaks, meldt dat de iPhone 7 van een accu wordt voorzien met een capaciteit van 1960 mAh. De huidige iPhone 6S heeft een accu met een capaciteit van 1715 mAh. Dit betekent een verschil van 14 procent. Dit zou ervoor kunnen zorgen dat de accu van het nieuwe toestel langer meegaat. Lekker Hemmerstoffer geeft aan dat de informatie niet voor 100 procent betrouwbaar is, wel lijkt hij redelijk zeker van zijn zaak. Het bericht dat de iPhone 7 een grotere accu krijgt verscheen al eerder. Hoe groot de capaciteit zou worden werd toen niet duidelijk.

Accuduur iPhone 7

Een iets grotere accu zou waarschijnlijk niet zorgen voor enorm veel verbetering. Mogelijk zal de accuduur ook verbeteren door iOS 10, de nieuwe versie van het besturingssysteem. Ook is de A10 chip mogelijk zuiniger wat zorgt voor een langere accuduur. Hoe groot de accu van het Plus model wordt is niet duidelijk. Ook zou de iPhone 7 meer opslagruimte krijgen, het instapmodel wordt mogelijk voorzien van 32GB. Het design van het toestel wordt iets aangepast en verder verdwijnt de hoofdtelefoonaansluiting mogelijk. In september zal Apple de iPhone 7 officieel onthullen.

Geen home button

De iPhone 7 beschikt mogelijk niet over een home button zoals we dat kennen van de iPhone. De fysieke home button maakt plaats voor een andere button die in het design verwerkt is volgens Phone7.nl. Deze button kan niet ingedrukt worden maar het kan wel voelen hoe hard er op de pad gedrukt wordt. De technologie wordt waarschijnlijk Force Touch genoemd en werkt nog altijd op aanraking zoals we gewend zijn.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.