Geen homeknop voor iPhone 8

iphon7

 

Volgens een bericht op iAbonnement verdwijnt de homeknop voorgoed met de komst van de iPhone 8 in 2017. De homeknop is op de iPhone 7 al veranderd maar met de iPhone 8 zal de cirkelvormige knop zoals we die nu kennen er dus niet meer zijn. Gebleken is dat iAbonnement de laatste tijd een betrouwbare bron is wat betreft geruchten rondom Apple. Er is niet alleen nieuws over de nieuwe iPhone toestellen te vinden op de website maar er is ook ruimte voor recensies, gebruikerservaringen en abonnementen. Alles over de nieuwe iPhone is te lezen op de website.

Nieuw ontwerp
Volgens anonieme bronnen van iAbonnement werkt Apple aan de iPhone 8 en zal het een groot herontwerp worden. Het nieuwe ontwerp heeft vooral te maken met het display van de iPhone. Het display zal groter worden waardoor ook het formaat van de iPhone ook groter wordt. Door de homeknop te verwijderen kan er extra schermruimte worden gecreëerd, het scherm zal volledig worden geïntegreerd volgens het bericht. Het bericht op iAbonnement sluit aan bij eerdere geruchten die de ronde deden. Deze geruchten gaan al langer rond en zijn afkomstig van bronnen dichtbij het productieproces van de toestellen.

iPhone-8-Flexible-displayiPhone 8
Volgend jaar zal Apple mogelijk de iPhone 7S overslaan omdat de veranderingen erg groot zijn. De iPhone 7 is nog niet eens uit maar er wordt al opvallend veel gesproken over de iPhone 8 die pas een jaar later moet verschijnen. Dat komt mogelijk doordat het model dat deze maand gepresenteerd wordt niet bijzonder is in vergelijking met eerdere jaren. Een ander gerucht is dat de iPhone 8 beschikt over een OLED-scherm en mogelijk ook wordt uitgebracht met een gebogen scherm net als de Galaxy Edge smartphones van Samsung. Op dit moment beschikt alleen Samsung over deze technologie maar de verwachting is dat Apple ook gebruik gaat maken van deze techniek met de gebogen schermranden.

Lees tip:  Kies voor het huren van iPads

Bron: Slendermarketing.nl/NLpersberichten.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.