iPhone 7 met abonnement of sim only kopen?

Wanneer je op het punt staat om een nieuwe iPhone 7 te kopen, kun je kiezen voor een iPhone 7 met abonnement of een los toestel. In dit artikel vertellen we jou meer over beide opties en wat de voordelen zijn. Lees snel verder en wij vertellen jou meer over het kopen van een nieuwe iPhone 7 en waar je allemaal op moet letten.

De voordelen van iPhone 7 met abonnement

Het grote voordeel aan een abonnement is dat je het hele bedrag niet in één keer hoeft op te hoesten. Je betaalt het bedrag namelijk in delen. In de meeste gevallen zijn een abonnement voor een jaar of voor twee jaar. Wanneer je voor een iPhone 7 met abonnement van een jaar kiest ben je maandelijks uiteraard meer geld kwijt dan wanneer je voor een tweejarig abonnement kiest. Het nadeel van een abonnement is dat je maandelijks kosten heb die terug keren. Daarnaast ben je vaker duurder uit wanneer je voor een abonnement kiest.

De voordelen van een losse iPhone 7

Wanneer je voor een losse iPhone 7 kiest ben je vaak goedkoper uit. Het nadeel is dat je het bedrag in één keer moet betalen. De meeste mensen die een losse iPhone kopen kiezen voor een sim only. In dit geval zal je nog steeds een vast bedrag per maand moeten afdragen, maar deze valt wel een stuk lager uit.

Tot slot raden jou aan om een goed hoesje te kopen wanneer je een nieuwe iPhone koopt. Een iPhone kan behoorlijk kwetsbaar zijn zonder hoesje. Via deze website kun je een houten hoesje kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.