Kiezen voor een iPhone 7 of iPhone 7 plus?

Mocht je een iPhone 7 willen kopen, dan kun je kiezen voor een iPhone 7 of een iPhone 7 plus. In dit artikel vertellen we jou graag meer over het kopen van een iPhone en wat de voordelen van een iPhone 7 en een iPhone 7 plus is. Lees snel verder en ontdek welk toestel het beste bij jou past.

Wat is het verschil tussen een iPhone 7 en iPhone 7 plus?

Het grote verschil tussen een iPhone 7 en een iphone 7 plus is onder andere de grootte van het scherm. Een iPhone 7 is namelijk een stukje kleiner dan een iPhone 7 plus. Wanneer je graag filmpjes kijkt en games speelt past een iPhone 7 plus wellicht beter bij je. Wanneer je jouw iPhone alleen gebruikt voor bellen en appen dan is het wellicht beter om voor een kleinere iPhone te kiezen. Het voordeel van de kleinere iPhone is dat je deze makkelijker overal mee naar toe neemt. Een iPhone 7 plus past niet altijd even makkelijk in je broekzakken.

De kosten voor een iPhone 7 en iPhone 7 plus

Doordat een iphone 7 plus groter is betaal je hier uiteraard ook een hogere prijs voor. Dit verschil kan oplopen tot 150 euro, afhankelijk van welk toestel je koopt. Wanneer je voor een iPhone 7 met abonnement koopt, zal je niet veel merken van het prijsverschil omdat je de telefoon per maand af betaalt. Maar wanneer je een iPhone 7 los koopt, ben je in één keer wel wat meer geld kwijt. Het is maar net wat je wilt. Ben je op zoek naar een iPhone 7 aanbieding? Klik dan op de link!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.