iPhone powerbank in diverse soorten

 

Iedereen heeft er wel eens last van, een lege batterij! Dit gebeurt vaak op de momenten wanneer je het helemaal niet kan gebruiken. Je bent onderweg naar een sollicitatiegesprek of je verwacht een belangrijk telefoontje. Dit is heel gemakkelijk te voorkomen met behulp van een powerbank of een iPhone battery case. Is dit misschien een oplossing voor het probleem? In dit artikel leggen wij de mogelijkheden uit.

In geval van nood

Wanneer je veel gebruik maakt van je iPhone is het lastig om het einde van de dag te halen met een accu. Met een iPhone powerbank is het mogelijk om je telefoon op te laden wanneer je geen beschikking hebt over stroom. Bij het kiezen van de juiste powerbank is het verstandig om rekening te houden met de capaciteit. Wanneer je veel gebruik maakt van je iPhone raden wij u aan om een powerbank te kiezen die over veel mAH beschikt. Iedere accu heeft een bepaalde hoeveelheid mAH nodig om in geheel opgeladen te worden. Door de hoeveelheid mAH van de powerbank te delen door de benodigde hoeveelheid van je smartphone kan je uitrekenen hoe vaak je telefoon opgeladen kan worden. Kleine powerbanks zijn in staat om je telefoon eenmalig op te laden maar grote powerbanks zijn in staat om je telefoon zes keer op te laden. Heb je een hekel aan snoertjes bij het opladen van je telefoon? Een iPhone battery case kan hier een goede oplossing voor zijn.

iPhone 6 battery case

Zoals we eerder schreven kan een iPhone 6 battery case een goede oplossing zijn als je een hekel aan oplaadsnoertjes hebt. Dit oplaadhoesje voor je iPhone 6 dient als bescherming en batterij. De iPhone battery case wordt gemaakt van rubber materiaal wat een goede bescherming biedt tegen krassen en andere beschadiging. Daarnaast dient de iPhone battery case als powerbank. Tijdens het gebruik van je iPhone laad het hoesje je telefoon weer op. Wanneer het hoesje leeg is gaat de iPhone weer gebruik maken van de accu. De oplaadfunctie van het beschermhoesje kan je aan en uit zetten met behulp van een schuifje. Het hoesje is gemakkelijk op te laden met behulp van een usb kabel. De battery case heeft gemiddeld vier uur nodig om in geheel opgeladen te worden.

Lees tip:  Hoe kan je jouw iPhone verkopen?

Nieuwe technologieën

Op het gebied van smartphones worden nog dagelijks nieuwe functies ontworpen. Daar moet bij het ontwikkelen van powerbanks natuurlijk rekening mee gehouden worden. De nieuwe ontwikkeling bij het opladen van telefoons is het Charge Force bij het aanschaffen van een oplaadhoesje wordt dit afgekort naar CF. Deze ontwikkeling zorgt ervoor dat uw telefoon draadloos opgeladen kan worden. Bij de iPhone 7 plus battery case is deze technologie opgenomen. Zo is het mogelijk om je telefoon bescherming te bieden en ondertussen op te laden zonder gebruik van snoertjes. Met gebruik van deze battery case is het mogelijk om twee keer zo veel gebruik te maken van je telefoon. Tijdens het opladen met deze battery case kan je gebruik blijven maken van dezelfde functionaliteiten die je normaal gewend bent.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.