coque iphone

Is dit de beste iPhone case van Frankrijk?

Iedereen wilt natuurlijk zijn of haar smartphone zo mooi mogelijk houden. Daarom is de juiste bescherming ontzettend belangrijk. Maar wat nou als je op vakantie bent en een nieuw telefoonhoesje nodig hebt voor je iPhone of andere telefoon? Dan wil je wel zeker weten dat dit hoesje jouw smartphone gaat beschermen tijdens je  trip in Frankrijk. Wij hebben daarom de beste en nuttigste smartphone cases voor de twee populairste smartphones voor je gevonden.

Smartphone case voor de iPhone 13 Pro

Apple’s nieuwste iPhone is een van de meest populaire telefoons op dit moment, en met een prijskaartje van meer dan duizend euro is het verstandig om deze goed te beschermen. Omdat de iPhone 13 Pro MagSafe ondersteunt hebben wij gekozen voor de transparante ShieldCase MagSafe case. Dankzij het kristalheldere materiaal gaan de mooie looks van jouw iPhone niet verloren, terwijl de zij- en achterkant optimaal beschermd wordt. De toevoeging van de MagSafe technologie in de case zorgt ervoor dat alle functies behouden blijven, zoals draadloos laden en de accessoires van Apple. Als je in Frankrijk op zoek bent naar deze case, kan je Googlen naar coque iphone of iPhone shieldcase France. Coque iPhone is Frans voor hoes / schild iPhone, en je kan de term iPhone natuurlijk altijd vervangen voor een ander merk om op die manier winkels te vinden die cases verkopen.

Slimme LED case voor de Samsung Galaxy S22 Ultra

Een andere populaire smartphone is de Galaxy S22 Ultra van Samsung. Vanwege de forse afmetingen van dit toestel kan je hem snel laten vallen, daarom is een goede case een must-have voor deze phone. De officiële LED View cover van Samsung ziet er leuk uit, maar biedt weinig bescherming. Daarom raden wij de Spigen Ultra Slim Armor aan voor de S22 Ultra. Deze case is speciaal gemaakt om de schokken van een val de absorberen, en de handige kickstand maakt van het grote scherm een perfecte mini bioscoop. Daarnaast kan je eenvoudig je pinpas of creditcard op de achterkant bewaren, zodat je ook geen portemonnee bij je moet dragen. Met een prijskaartje van 45 euro in Frankrijk is het niet de goedkoopste case, maar dankzij de handige functies valt deze lastig af te raden.

Lees tip:  Lagere kosten met een onbeperkt internet abonnement

Andere smartphone case kopen in Frankrijk?

Als je niet in het bezit bent van een van deze twee vlaggenschepen dan heb je natuurlijk alsnog behoefte aan een stevige case. Bij https://www.coque-telephone.fr/ kan je snel en gemakkelijk de beste smartphone cases kopen in Frankrijk. Op die manier is jouw geliefde smartphone de hele vakantie beschermd, en kan jij genieten als een god in Frankrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.