Refurbished iPhones


De eerste iPhone

Heel wat mensen zullen het zich nog herinneren, de moment dat de eerste iPhone in Nederland geïntroduceerd werd. Toen was het een revolutionair moment en het bleek in kantelpunt in de telefoniemarkt en onze manier van leven. De iPhone was de eerste van zijn soort, een telefoon met een glazen beeldscherm waarop alle interactie plaatsvond buiten die ééne knop. Tien jaar later is het uiterlijk van de telefoon niet veel veranderd, het beeld is wat groter geworden en de kwaliteit is nog verbeterd. Ook zijn er enkele speciale features bijgekomen, zo kunnen sommige telefoons ontgrendeld worden door middel van de vingerafdruk van de eigenaar.

 

Hoge prijzen
Het grootste verschil tussen de generaties van iPhones is wellicht de prijs. Het eerste model dat op de Nederlandse markt werd verkocht, kostte ongeveer €500. Dat is een verbazend verschil tegenover de nieuwe iPhone X die vorige maand werd geïntroduceerd, deze zal verkocht worden voor ongeveer €1.200. De iPhone is dus meer dan twee keer zo duur geworden, wat het logisch maakt dat niet iedereen het geld heeft om het nieuwste model aan te schaffen of het geld er wil aan geven.

 

De oplossing: de refurbished iPhone
Gelukkig is daar een oplossing voor! Tegenwoordig kan je refurbished producten kopen, dit zijn telefoons die een nieuw leven hebben gekregen. Waarschijnlijk moet je nu denken aan tweede hands producten, maar niets is minder waar. Een refurbished telefoon is grondig gecontroleerd en volledig in orde gebracht. Dit konden onder andere telefoons zijn die toonzaalmodellen waren of toestellen die ingeruild werden, na de herstelling zijn ze zo goed als nieuw. Daarnaast krijg je meestal nog een goed garantie bij het kopen van een refurbisched toestel. De prijzen van een refurbished toestel zijn dus een pak lager, zo kan je een iPhone 5S refurbished kopen voor €202,- en een iPhone 6 Plus refurbished voor €340,-, wat veel minder is dan de prijs voor een echt nieuw toestel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.