iPhone scherm reparatie in Amsterdam

Ben je op zoek naar een goedkope scherm reparatie in Amsterdam? Weet je niet precies waarom er zo’n grote verschillen in de prijzen zijn? Wil je wel een origineel onderdeel? Wij van wellFix adviseren in ieder geval WEL op zoek te gaan naar een reparateur die met originele onderdelen werkt.

Het scherm van je iPhone bestaat namelijk uit twee delen. Het glas en het LCD. Het glas is verantwoordelijk voor bescherming en de touchfunctie. De LCD is verantwoordelijk voor het beeld. Wanneer we praten over originele onderdelen dan praten we over schermen met een originele LCD. Deze LCD’s worden echter ook door fabrikanten nagemaakt. Uit ervaring kunnen we zeggen dat niet originele LCD’s vaak problemen na verloop van tijd vertonen. Zoals slechte reactie op touch, glas voelt niet fijn aan, kleuren zijn niet helder en kans op dode pixels. Je gebruikt je iPhone notabene elke dag, en dan zouden wij voor kwaliteit kiezen.

WellFix is een bedrijf dat scherm reparatie aan de iPhone aanbiedt en rekening houdt met kwaliteit en prijs. Doordat ik vanuit huis werk kan ik kwaliteit voor een goedkoop tarief aanbieden. Zo blijft een scherm reparatie ook goedkoop. Het is namelijk zonde als je honderden euro’s moet betalen. Want tegenwoordig heeft iedereen wel een keer zijn iPhone scherm kapot gehad. We maken geen misbruik van de situatie en daarnaast krijg je 1 jaar garantie op je reparatie. Dat betekend het juist functioneren van het onderdeel dat we hebben vervangen. Wanneer je zelf de iPhone laten vallen valt dit natuurlijk niet onder de verzekering.

Lees tip:  iPhone met abonnement

Daarnaast hoeft een reparatie ook niet duur te zijn met origineel onderdeel. Sterker nog, het verschil is niet eens zo groot als je goed zoekt. Ga op zoek naar een reparateur die met originele onderdelen repareert. Kijk even naar de garantievoorwaarden en de reviews.

Hopelijk hebben we je voldoende geïnformeerd en kun je op zoek gaan naar een iPhone scherm reparatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.