Rolfstone – Portable audio van Nederlandse bodem

Wanneer jij een muziekliefhebber bent, heb je gegarandeerd wel eens gehoord van Rolfstone – Portable audio. Rolfstone is een Nederlands merk en biedt de nieuwste features aan voor de scherpste prijzen. Die scherpe prijzen kunnen gewaarborgd worden doordat er geen tussenhandel plaatsvindt. Ook zijn deze producten van de allerhoogste kwaliteit enkel online te koop. Een ander groot voordeel van een Nederlands bedrijf om al jouw audio producten te kopen, is dat zij altijd eenvoudig bereikbaar zijn. Je kunt bellen, mailen en zelfs WhatsApp gebruiken om al je vragen beantwoord te krijgen.

Rolfstone – Portable audio verkoopt verschillende soorten oordopjes

De enige overeenkomst van de verschillende oordopjes die Rolfstone – Portable audio aanbiedt is dat deze allemaal draadloos zijn. Draadloze oortjes zijn super handig omdat je op deze manier veel meer vrijheid hebt wanneer je naar muziek luistert of van een luisterboek geniet. Maar het is wel een groot verschil of jij de marathon met jouw oortjes gaat lopen of er rustig mee op de bank hangt. Wanneer je sportieve activiteiten uitvoert met jouw draadloze oordopjes dan moeten deze extra vast in jouw oren blijven zitten om ze niet te kunnen verliezen. Ook moeten ze tegen een beetje zweet en wat regendruppels kunnen. Daarom heeft Rolfstone bijvoorbeeld de Nova Sport oordopjes in het assortiment. Deze zeer hoge kwaliteit draadloze oordopjes gemaakt voor sporters blijven altijd zitten dankzij een handige pasvorm. Bovendien geniet je tijdens het sporten van extra bass en heldere tonen zodat je optimale motivatie ervaart.

Geen oordopjes voor sporters maar liever extra goedkope, of kleine oortjes?

Natuurlijk heeft Rolfstone – Portable audio niet enkel oortjes voor sporters. Ook wanneer je op zoek bent naar kleine oortjes die amper opvallen of hele goedkope maar kwalitatief zeer sterke draadloze oordopjes ben je hier aan het juiste adres. Daarnaast heeft Rolfstone niet enkel oortjes in het assortiment maar ook een hele goede hoofdtelefoon onder de naam Focus. Deze hoofdtelefoon heeft een actieve noise cancelling, zit ultra comfortabel en het allerbelangrijkste een ongekende batterijduur! Je kunt er namelijk non stop maar liefst 70 uur muziek mee luisteren of verhalen beluisteren. Wanneer je m dan tien minuten oplaad kun je alweer twee uur luisteren. Binnen drie uur is de koptelefoon weer helemaal volgeladen. Opladen doe je overigens met de meegeleverde USB-C kabel.

Lees tip:  Instagram famous word je niet zomaar, hier wat tips

Een hoofdtelefoon kopen van Rolfstone – Portable audio?

Wanneer je zo’n fantastische hoofdtelefoon gaat kopen van Rolfstone – Portable audio, dan moet je weten dat deze een touchpad heeft aan de rechterkant. Met het touchpad kun je snel het volume bedienen door omhoog te swipen. Ook het volgende nummer selecteren doe je eenvoudig door naar voren te swipen of naar achteren als je het vorige liedje nog een keer wil horen. Als je twee keer tikt kun je het binnenkomende telefoontje opnemen. Naast het touchpad is er een aparte knop waarmee je de active noise cancelling aan en uit kan zetten. Klik twee keer op deze knop om bijvoorbeeld Siri of Google Assistant in te schakelen.

Wil je meer weten over de oortjes of de hoofdtelefoon van Rolfstone – Portable Audio? Kijk dan eens op hun website: Rolfstone.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.