In verbinding blijven

In verbinding blijven

Wat zijn de voordelen van een nieuwe thunderbolt?

Is je thunderbolt aan vervanging toe of voldoet je thunderbolt niet meer aan je verwachtingen? Dan is het aan te raden om te gaan kijken naar een nieuwe thunderbolt. Een thunderbolt verbindt razendsnel andere apparaten met je computer. Wel zo handig! Wil je een nieuwe thunderbolt aanschaffen? Kijk dan welke thunderbolt geschikt is voor jouw computer en hoeveel apparaten je wilt aansluiten. Als je eenmaal weet hoeveel apparaten je wilt aansluiten op je computer, dan kan je kijken naar de hoeveelheid poorten de thunderbolt moet hebben. Een thunderbolt is voor veel verschillende merken verkrijgbaar, zoals de merken Apple, HP, Samsung, etc.

Wat is een usb c thunderbolt kabel?

Een usb c thunderbolt kabel wordt vaak gebruikt bij nieuwe apparaten, zoals laptops, mobiele telefoons of bij een nieuwe tablet. Dus een usb c thunderbolt kabel zal je niet gauw vinden bij een oude computer of telefoon. Een usb c thunderbolt kabel kan gebruikt worden om verbinding te maken van het ene apparaat naar het andere apparaat, zoals een tablet naar een computer. Tegenwoordig hebben de nieuwe telefoons en tablets ook een usb c poort voor het opladen. Maar een usb c poort wilt niet meteen zeggen dat elke usb c poort ook een thunderbolt poort is. Een thunderbolt heeft zelf geen stekker, het heeft alleen een uitgang, dus een poort. Thunderbolt 3 wordt het vaakst gebruikt met een usb c poort, maar met een usb c connector. Je kan een thunderbolt poort herkennen aan een bliksemschicht teken op de connector of er bovenop.

Lees tip:  Vier tips om je iPhone veilig en werkend te houden

Apparaat bijna leeg?

Is je apparaat bijna leeg, zoals je tablet, smartphone of je computer? Dan heb je een oplaadkabel nodig. Tegenwoordig bestaat er ook draadloos opladen voor de smartphone, maar niet elke smartphone kan dit. Een oplaadkabel kan je in bijna elke winkel kopen, zelfs in de supermarkt, zoals de Albert Heijn. Maar met een oplaadkabel kom je niet ver. Als je via het stopcontact wilt opladen, dan heb je ook een oplaad connector nodig. Deze heb je nodig om je oplaadkabel in de oplaadconnector te steken, zodat deze uiteindelijk in het stopcontact gestoken kan worden. De oplaadconnector is eigen een verlengstukje. Wil je bijvoorbeeld foto’s overzetten naar je computer of tablet? Dan is een oplaadkabel, meer dan genoeg. Een oplaadkabel voor de nieuwste smartphones en tablets is meestal ook gelijk een usb c kabel. Is dit niet het geval en heb je wel een usb c kabel nodig? Er bestaan ook oplaadkabels met opzetstukjes. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.