Iphone games maken

Onlangs heb ik de handen uit de mouwen gestoken om een ​​op fysica gebaseerd puzzelspel te ontwikkelen voor mijn lieve partner, d.w.z. iPhone, zonder budget en zonder ervaring. Het is niet zo eenvoudig voor u om apps te ontwikkelen zonder een cent te betalen. Eerlijk gezegd, ik betaal een bepaald bedrag voor de opstartkosten en implementeer de juiste vaardigheden en aanpak voor iPhone-gameontwikkeling. Hoewel ik geen ervaren persoon ben, heb ik een sterke wens om een ​​succesvol spel te ontwikkelen. Als je ook de beste game-applicatie wilt maken, volg dan gewoon mijn acht eenvoudige stappen:

Neem een ​​origineel idee uit Your Mind: Poets je geest en denk alleen aan het programmeren van iPhone-games. Mijn broer is dol op gamen en ik heb altijd gezien hoe hij het spel speelt en wint. Ik haal een idee uit zijn spel en combineer een physics-engine met lijntekeningen samen met twee andere soortgelijke spellen om mijn eigen spel te ontwikkelen. Bovendien verken ik veel andere gerelateerde games die mijn uren hebben gekost om enkele inspirerende games te ontdekken.

Tools

Ga voor de juiste tools: Door de juiste tools te kiezen, krijgt u altijd een verbluffend resultaat. Als je geen professionele ontwikkelaar van iPhone-gameprogrammering bent, kun je een optie hebben om een ​​bibliotheek voor het maken van games te ‘slepen en neerzetten’, zoals GameSalad. Door tools uit de bibliotheek te gebruiken, kunnen games voor de iPhone worden ontwikkeld, hoewel je geen programmeerkennis hebt.

Ga door gratis tutorials: Tijdens het maken van mijn eerste iPhone-game zou ik nooit in Objective C gaan, omdat het behoorlijk moeilijk is in vergelijking met het maken van games uit de gamebibliotheek. Als ik ooit problemen tegenkom tijdens het ontwikkelen van games, klop ik altijd op de deur van gratis tutorials. Er zijn veel online tutorials over iOS-programmering die nuttig zijn gebleken in mijn iPhone-gameontwikkeling. Developer.apple.com is de beste bron om tutorials te vinden.

Lees tip:  iPhone met abonnement

Huur iPhone-gameontwikkelaar in bij Outsourcing in moeilijkheidsgraad: Als u niet in staat bent om zelf een bepaald deel van de app te programmeren, kunt u dit het beste uitbesteden aan een ervaren bedrijf. Deze bedrijven rekenen minder omdat u slechts een deel van de app hoeft te ontwikkelen.

Creëer een uitdagend spel: elke gamer speelt graag uitdagende en korte spellen. Kijkend naar de gelijkenis van de speler, heb ik een spel gemaakt dat niet lang duurt om de overwinning te behalen. Om een ​​meer uitdagende touch te geven, heb ik wat extra geavanceerde fasen toegevoegd.

Voeg gratis geluidseffecten toe: Voor het plaatsen van geweldige geluidseffecten heb ik persoonlijk freesound.org gebruikt. Daarnaast heb ik ook Audacity gebruikt, een gratis geluidsbewerkingsprogramma voor het bewerken van het geluid van mijn game.

Verzamel beoordelingen: nadat ik de hele game-ontwikkeling voor iPhone had voltooid, verzamelde ik gretig feedback van mijn vrienden en familieleden. Zoals ik denk, vertelt feedback je altijd hoe uitdagend en interessant spel je hebt gemaakt. Bovendien kun je ook hulp krijgen van bètatesters op iPhone-forums die je passende feedback zullen geven.

Zet het in de markt: Marketing is een van de essentiële stappen die u moet volgen na de ontwikkeling. Als je dat niet bent, hadden mensen geen idee over je spel, hoe interessant je spel ook is. Ik besteed veel tijd aan het targeten van app-recensiesites en andere technologiewebsites om mijn game op de markt te brengen. Ik heb ook een interessant persbericht geschreven met functies en trucs voor spelers die geïnteresseerd zijn in het spelen van mijn spel.

Lees tip:  Maak jouw Apple Watch uniek met perfecte bandjes

Ook dit spel heb ik recentelijk gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.