Hoe kan je jouw iPhone verkopen?

Het verkopen van een oude telefoon is altijd lastig. Er zijn namelijk veel verschillende aspecten die erbij komen kijken. Werkt de telefoon nog goed? Heb je de oude doos nog? Werken de accessoires nog die bij de telefoon geleverd werd? Voor hoeveel moet je de telefoon verkopen? Er komt dus veel bij kijken bij het verkopen van een telefoon. Met deze tips zul je een beter overzicht hebben om zo snel mogelijk of voor zo veel mogelijk te verkopen.

Telefoon inruilen

Het inruilen van jouw telefoon is één van de opties bij het afkomen van jouw telefoon. Aangezien we toch in een zeer digitale tijd leven, waar een dag zonder telefoon je bijna niet kan voorstellen, is het handig om alsnog een telefoon te hebben. Bij het inruilen van jouw telefoon zal je hoogstwaarschijnlijk korting krijgen bij de aankoop van een nieuwe telefoon. Het is wel vereist dat jouw iPhone in redelijk goede staat is, dus mocht jouw iPhone niet goed werken, dan zal het goed van pas komen om bijvoorbeeld een iphone 11 reparatie of iphone 10 reparatie te doen. 

Verkopen via internet

Een andere optie is om jouw telefoon via internet te verkopen. Je kan hierbij denken aan een marktplaats of Facebook marketplace. Je kan dan onderhandelen met de mensen die de telefoon willen hebben, en zo veel mogelijk winst uit te behalen. Het is wel belangrijk om goed gedetailleerd te zijn in de beschrijving van de telefoon. Op zulke websites houden mensen namelijk niet zo van verrassingen. Schrijf er dus bij of de telefoon krassen heeft, of dat er accessoires zoals een oplader of oordopjes niet zijn inbegrepen. Dit geeft veel duidelijkheid en zal ervoor zorgen dat men sneller een aanbod zullen doen.

Lees tip:  Waar moet ik op letten bij een iPhone reparatie?

Je zou er ook voor kunnen kiezen om jouw telefoon direct te verkopen aan een opkoper. Deze zal dan de telefoon uit elkaar halen voor de onderdelen, en direct jou het geld opsturen. Deze optie levert helaas niet zoveel geld op in vergelijking met de andere opties, maar het is wel handig als je snel geld nodig hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.