Maak jouw Apple Watch uniek met perfecte bandjes

Een groot voordeel aan Apple Watches is dat het verwisselen van een bandje heel makkelijk gaat. Zo kun je met verschillende bandjes je horloge altijd stijlen bij je outfit. Hierdoor creëer je een hele nieuwe look. Er is zeer ruime keus aan Apple Watch bandjes, waardoor je zeker een passend ontwerp, of meerdere natuurlijk, kunt vinden. Met deze tips kun jij op zoek naar de perfecte Apple Watch bandjes voor jou.

1. Weet je je polsmaat?

Kijk bij verkopers of op de Apple website naar een hulpmiddel om uit te printen voor het opmeten van je polsmaat. Als je dit uitgeprinte en geknipte papier om je pols doet zul je zien dat daar jouw maat uitkomt. Weet je het niet zeker, ga dan even langs bij een Apple Store. Meet ook de maand van het bandje die bij je Apple Watch kwam na om zeker van je zaak te zijn.

2. Verschillende maten bandjes en Watches

Enigszins ingewikkeld aan het bijbestellen van bandjes bij je Apple Watch kan zijn dat je in de war raakt van de verschillende maten van de Watch. De nieuwere modellen zijn namelijk wat groter en hebben daarom ook een andere bandbreedte. Welke maat bandjes passen nou bij jouw Apple Watch?

Bij het kiezen van de juiste armband voor je Apple Watch moet je letten op twee maten: de maat van je Apple Watch en de omtrek van je pols. Apple Watch bandjes zijn altijd gemaakt voor Apple Watches met 38 / 40 / 41 mm of 42 / 44 / 45 mm. Als je eenmaal weet welke maat je Apple Watch heeft en welke polsmaat je hebt, kun je gaan kijken naar alle soorten en maten Watch bandjes.

Lees tip:  iPhone scherm reparatie in Amsterdam

3. Basics of showstelers?

Er zijn veel verschillende opties bandjes. Voor een classic horloge look zijn er de leren bandjes, maar je hebt ook de sportieve bandjes, stalen bandjes en nylon bandjes. Het is handig om sowieso één of meerdere basisbandjes en kleuren in je collectie Apple Watch Bandjes te hebben. Zo kun je bij de meeste outfits wel een sportief bandje met een neutrale kleur vinden.

Draag jij je Apple Watch ook op je werk of ben je vaak in wat formelere settings? Ga dan voor een mooi leren bandje voor de klassieke horloge look. Maar ook een mooi metalen bandje zou hier kunnen.

Je kunt er ook voor kiezen om direct voor een opvallend bandje te gaan. Als dit helemaal bij jou en jouw smaak past, waarom niet? Er zijn veel nylon bandjes met leuke printjes en sportbandjes in felle kleuren.

Kijk voor alle mooie opties eens bij Yono Smartwatchbandjes voor een uitgebreid aanbod Apple Watch bandjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.